På senaste

Mycket har hänt sedan jag sist uppdaterade bloggen. Det var för övrigt otroligt länge sedan (!) Har varit på en resa till Grekland tillsammans med min systers familj och vänner. Jag åkte utan barn vilket gav mi ett tillfälle att vara "moster på heltid". Annars när vi träffas är ju mina barn med, då är jag ju "mamma, moster, syster" osv. Det var en underbar resa som jg absolut inte hade velat ha ogjord. 
Dagen efter hemkomsten fyllde Alfons 4 år. Vilket i sin tur är heeeelt sjuuukt, hur fort går inte tiden? Och nu är det snart min tur att fylla år, om cirkus en vecka. 
Aja, nog om det förflutna. Just nu är vi riktigt förkylda här hemma. Eller barnen har varit sjuk 5 dagar. Alfons har haft hemsk hosta samt förkyldningsastma och nu ska jag och Daniel också bli förkylda tydligen. Öm i halsen, snorig och klen i kroppen. Började känna av i söndags men idag har det varit värst. Barnen är nästan hundra nu, dom ska på dagis imorgon och jag hoppas verkligen att jag inte är sämre imorgon. Behöver verkligen jobba vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Håller tummarna för att denna dag va kulmen. 
Nu är det dags att sova, i med två alvedon mot huvudvärken och klenheten i kroppen. Dags att hosta sig till sömns, men det hoppad jag att ni slipper! 😘